CALYPSO 200VMT

Boilerele termoelectrice Calypso 200VMT sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită.

În afara de rezistența electrică de 2,4 kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior și serpentina de oțel porțelanat, care este racordată la sistemul de încălzire al imobilului.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină) reprezintă modul cel mai rapid de a obține temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcție.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și suprapresiune și cu un termostat pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică. Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare efectuat în cuptor la temperaturi de 850°C asigură protecția absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari conferă produsului, de asemenea, o durată îndelungată de viață, asigurând protecția la coroziune.

<p>Garantie acordata in conformitate cu certificatul de garantie</p><p>Anod magneziu</p><p>Componenete reciclabile</p><p>Constructie robusta</p><p>Flansa</p><p>IP 24</p><p>Sistem siguranta</p><p><span>Directiva ErP 2015</span></p>

VERSIUNI DISPONIBILE

  • CALYPSO 200VMT
CARACTERISTICI TEHNICE U.M. 200VMT
Puteri  
Putere nominala kW 2,4
Capacitate  
Capacitate boiler litri 200
Alimentare electrica  
Alimentare electrica 220 - 240 Vca 50/60 Hz
Parametri tehnici  
Presiune maxima de lucru bar 8
Dimensiuni / Greutati  
Inaltime mm 1253
Latime mm
Diametru mm 565
Greutate kg 51

DOTARI

  • suruburi si dibluri de prindere pe perete
  • supapa de siguranta
  • cablu electric de alimentare
  • buton regalare temperatura
  • led functionare