PROGRAMUL BUY-BACK CENTRALE TERMICE

In perioada 01.11.2016 – 31.12.2016, orice detinator al unui echipament termic vechi beneficiaza de o reducere de pret de 350 RON la achizitionarea unei centrale termice Ferroli din “Produsele participante”

 

E un moment bun sa iti inlocuiesti vechea centrala!                                                          buy_back

Am relansat campania "Buy-back centrale termice"

Acum beneficiezi de o reducere de pret de 350 RON la achizitionarea unei centrale termice Ferroli din “Produsele participante”, prin predarea unui echipament termic vechi la punctul de vanzare, conform regulamentului campaniei.

Echipamente termice vechi care se pot inlocui: centrale termice, cazane (indiferent de combustibil), convectoare electrice sau pe gaz, incalzitoare instant pe gaz/GPL, indiferent de producator.

Produsele Ferroli participante:

 

Centrale termice in condensatie:

  • BLUEHELIX TECH E 25C - 5 ani garantie - centrala termica murala in condensatie  
  • BLUEHELIX PRO E 25C - 5 ani garantie - centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si producere acm in regim instantaneu

 Pe scurt, iata cateva motive pentru a intra in program:

  • Beneficiezi de o centrala Ferroli noua, de ultima generatie, cu panou de comanda digital, la preturi SPECIALE. Asta inseamna bani economisiti (350 RON) la achizitie plus confort termic si acm, fara grijile si neplacerile cauzate de o centrala veche.
  • O centrala noua consuma mai putin (faci economii in continuare) si, prin urmare, polueaza mai putin. Din acest motiv si datorita faptului ca vechiul echipament este reciclat corespunzator la distribuitorul Ferroli, ajutorul tau este important pentru eforturile noastre de a proteja mediul inconjurator.
  • Toate centralele Ferroli au kitul de evacuare inclus si punerea in functiune (PIF) gratuita