NOUTATI

Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostrii si sa ii rasplatim cu cat mai multe #experientepozitive, luna trecuta am lansat o campanie „cu adrenalina” - „Co-Pilot Ferroli 2017”, in care 2 castigatori norocosi vor avea ocazia sa participe la o sesiune de shakedown in calitate de copilot! Nu te teme, vor fi sapte etape diferite a cate 2 castigatori fiecare, deci sanse exista pentru toti clientii nostri din intreaga tara. Citeste articolul si afla toate detaliile! 

mai mult

In luna decembrie, am pornit intr-o misiune sa descoperim cum se incalzesc romanii si cat de multumiti sunt ei de sistemele si echipamentele pe care le utilizeaza. Am descoperit care sunt cele mai utilizate si apreciate echipamente, ce suprafete incalzesc si care sunt costurile lunare de incalzire in lunile reci. Tu te regasesti in majoritate? Citeste articolul si afla! 

mai mult

Exista o multitudine de solutii de incalzire pentru fiecare tip de locuinta, indiferent daca ai acces la gaz, curent electric sau combustibili solizi. Am adunat in acest articol toate recomandarile noastre pentru cele mai potrivite instalatii pentru casa ta. Afla tot ce voiai sa stii despre ce echipamente de incalzire iti pot oferi #confortdinplin!

mai mult

E foarte ușor să ne uităm rezoluțiile pe care ni le-am propus la începutul anului odată cu trecerea lunilor, așa că din când în când mai trebuie să le reluăm, iar noi ne-am propus să îți amintim cu această ocazie de cât de importantă este Grija pentru Locuință. Citește recomandările noastre despre cum îți poți amenaja și redecora casa fără prea multe costuri, urmărind tendințele de home decor în 2017. 

mai mult

Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti prin casa ta si sa simti ca lipseste ceva? Ca sufrageria nu-i la fel de calduroasa ca atunci cand erai copil si te intorceai de la sanius? Noi am descoperit exact ce lipseste din casa ta si ce-i poate reda acelasi aer de #confortdinplin ca atunci cand erai mic: focul sfaraitor al semineului. Aminteste-ti, de exemplu, de povestile si basmele spuse de bunici la gura sobei sau langa semineu. Noua inca ne rasuna in urechi, impreuna cu trosnitul inconfundabil al lemnelor, si ne asterne invariabil un zambet pe buze. Acestea sunt genul de momente care raman cu noi pe parcursul anilor.

mai mult

Omenirea a fost dintotdeauna intr-o cursa continua cu vremea, dar in ultimele doua secole s-a intamplat ceva interesant in aceasta cursa. Daca la inceput interesul oamenilor era sa se asigure ca supravietuiesc chiar si in cele mai extreme de conditii, in prezent dezvoltarea tehnologica ne-a permis sa ne axam pe altceva si anume confortul nostru si al locuintei noastre. Totusi, pentru a ne face oponentul mai dulce, am ales sa dezvoltam si modul in care privim vremea rece, decorand acest sezon cu traditii, sarbatori si festivaluri colorate.

mai mult

Radiatoarele destinate incalzirii spatiilor de locuit sunt corpuri statice pentru incalzire, iar in vorbirea curenta sunt cunoscute si sub denumirea de  “calorifere”. Necesitatea unui astfel de corp, destinat incalzirii spatiului locuit, a fost identificata de omul de afaceri rus, Franz San Galli, care a creat primul calorifer in perioada 1855 - 1857. De atunci, tehnologia s-a dezvoltat constant, iar in prezent a ajuns la trei tipuri (principale) de calorifere: otel, aluminiu si fonta. Care se potriveste cel mai bine locuintei tale?

mai mult

Centrala termica in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH 25C a obtinut locul 1 si cel mai bun scor in analiza realizata de prestigioasa revista italiana a Asociatiei Consumatorilor “AltroConsumo”, fiind desemnata “Cea mai buna centrala termica” din Italia. 

mai mult

De-a lungul secolelor, cea mai mare dificultate pe care au intalnit-o stramosii nostri in privinta incalzirii interioarelor a fost eficientizarea acestui proces. Incalzim, dar cum o putem face mai usor pentru mai mult timp la costuri cat mai mici? In prezent s-a ajuns la o multime de metode cu un randament foarte ridicat, care ne-a ridicat nivelul de confort extrem de mult, dar e fascinant sa privim in urma si sa redescoperim parcursul istoric al sistemelor de incalzire individuale. 

mai mult

Se apropie trecerea anilor si a venit momentul sa revizuim tot ce s-a intamplat in 2016: daca am indeplinit tot ce ne-am propus, daca am devenit mai buni, daca am avut parte de mai multe #experientepozitive fata de anul precedent si ce ne dorim sa aducem in plus vietii noastre in 2017. Anul acesta iti propunem un set de rezolutii aparte, care tin doar de tine si pe care le poti indeplini in orice moment. 

mai mult