NOUTATI

Toamna aceasta, Ferroli România dă startul sezonului de încălzire cu un nou spot TV care pune în prim plan viziunea brand-ului de a aduce confort din plin în orice casă. Colecția Ferroli de încălzire toamnă-iarnă este prezentată de patru modele elegante care scot în evidență, prin atitudinea lor încrezătoare, adevăratele vedete ale campaniei, o serie de echipamente premiate în repetate rânduri atât pentru calitățile funcționale remarcabile ale acestora, cât și prin designul deosebit, care aduce un plus de eleganță spațiului de locuit.

mai mult

Combustibilul solid este cea mai utilizată resursă pentru încălzire folosită de noi, oamenii, de-a lungul timpului, iar pentru multe zone din România, dar și din lume este în continuare resursa cea mai ușor accesibilă. Așadar, e ușor de înțeles de ce echipamentele de încălzire care funcționează pe bază de combustibil solid sunt încă folosite de către un număr mare de persoane și de ce firmele care le produc caută să le facă din ce în ce mai performante. Din dorința de a eficientiza cât mai mult aceste cazane, au fost create cele cu ardere pe peleți, printre cele mai performante echipamente disponibile astăzi pe piața HVAC.

mai mult

Echipamentele termice funcționează pentru perioade lungi de timp, asigurând tot necesarul de apă caldă și căldură ca familia ta să aibă parte de #confortdinplin. Timpul de funcționare este, în medie, de aproximativ 1400 de ore în fiecare an, iar asta duce la uzura treptată a pieselor centralei termice, uzură ce poate produce defecțiuni. Astfel, specialiștii recomandă o revizie tehnică anuală, preferabil la începutul toamnei, înainte să se facă frig, pentru pregătirea sistemului de încălzire în sezoanele reci.

mai mult

Stim cu totii cat de greu poate fi sa planuiesti o vacanta, in special cand toate statiunile din Romania de la mare si de la munte sunt arhi-pline in sezonul estival. Daca nu-ti faci planurile bine din avans, risti sa nu mai gasesti loc de cazare in locatia dorita. Te intelegem perfect, iar din acest motiv am adunat in acest articol cateva din cele mai frumoase locuri mai putin cunoscute din Romania, neatinse de aglomeratia cu care suntem deja obisnuiti. Descopera-le pe toate!

mai mult

Energia solara este una dintre cele mai de pret resurse ale planetei noastre si a castigat tot mai mult teren in ultima vreme, fiind nepoluanta, gratuita si nu in ultimul rand inepuizabila. Ea este cu siguranta cea mai eficienta solutie atunci cand vorbim de producerea apei calde menajere sau de aportul la incalzire, asigurand reducerea costurilor in gospodarie prin intermediul panourilor solare. Afla din articolul nostru tot ce trebuie sa stii despre costurile si beneficiile sistemelor solare! 

mai mult

Singura metoda de a reduce cu adevarat excesul de plastic al planetei este de a renunta pe cat posibil la utilizarea lui sau prin refolosirea lui in moduri cat mai creative in gospodarie. Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de Upcycling sau Reciclare Creativa si propune un stil de viata mai constient in privinta pericolului real pe care il creeaza obiectele pe care le aruncam la gunoi. Citeste cele 5 idei faine de reciclare creativa in articolul nostru! 

mai mult

Ferroli a cautat intotdeauna sa le ofere clientilor sai exact ce au nevoie, si nu e de mirare ca preferintele romanilor pentru centralele cu functionare pe lemne si peleti au coincis cu dezvoltarea unei serii noi de cazane pe peleti, complet echipate cu pompe de circulatie si vase de expansiune. Totusi, ce e cu adevarat inovator pentru aceste solutii de incalzire este posibilitatea gestionarii lor prin comanda inteligenta via conexiunea la Internet, optiune care ii poate asigura clientului #confortdiplin din primul moment in care paseste in casa. Descopera cazanele in articol! 

mai mult

Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostrii si sa ii rasplatim cu cat mai multe #experientepozitive, luna trecuta am lansat o campanie „cu adrenalina” - „Co-Pilot Ferroli 2017”, in care 2 castigatori norocosi vor avea ocazia sa participe la o sesiune de shakedown in calitate de copilot! Nu te teme, vor fi sapte etape diferite a cate 2 castigatori fiecare, deci sanse exista pentru toti clientii nostri din intreaga tara. Citeste articolul si afla toate detaliile! 

mai mult

In luna decembrie, am pornit intr-o misiune sa descoperim cum se incalzesc romanii si cat de multumiti sunt ei de sistemele si echipamentele pe care le utilizeaza. Am descoperit care sunt cele mai utilizate si apreciate echipamente, ce suprafete incalzesc si care sunt costurile lunare de incalzire in lunile reci. Tu te regasesti in majoritate? Citeste articolul si afla! 

mai mult

Exista o multitudine de solutii de incalzire pentru fiecare tip de locuinta, indiferent daca ai acces la gaz, curent electric sau combustibili solizi. Am adunat in acest articol toate recomandarile noastre pentru cele mai potrivite instalatii pentru casa ta. Afla tot ce voiai sa stii despre ce echipamente de incalzire iti pot oferi #confortdinplin!

mai mult