NOUTATI

Centrala termica in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH 25C a obtinut locul 1 si cel mai bun scor in analiza realizata de prestigioasa revista italiana a Asociatiei Consumatorilor “AltroConsumo”, fiind desemnata “Cea mai buna centrala termica” din Italia. 

mai mult

De-a lungul secolelor, cea mai mare dificultate pe care au intalnit-o stramosii nostri in privinta incalzirii interioarelor a fost eficientizarea acestui proces. Incalzim, dar cum o putem face mai usor pentru mai mult timp la costuri cat mai mici? In prezent s-a ajuns la o multime de metode cu un randament foarte ridicat, care ne-a ridicat nivelul de confort extrem de mult, dar e fascinant sa privim in urma si sa redescoperim parcursul istoric al sistemelor de incalzire individuale. 

mai mult

Se apropie trecerea anilor si a venit momentul sa revizuim tot ce s-a intamplat in 2016: daca am indeplinit tot ce ne-am propus, daca am devenit mai buni, daca am avut parte de mai multe #experientepozitive fata de anul precedent si ce ne dorim sa aducem in plus vietii noastre in 2017. Anul acesta iti propunem un set de rezolutii aparte, care tin doar de tine si pe care le poti indeplini in orice moment. 

mai mult

Nu este o noutate faptul ca foarte multi romani au inceput sa treaca la solutii individuale de incalzire a locuintelor. Desi necesita o investie financiara mai mare la inceput, pe termen lung situatia sta altfel: sistemele individuale asigura un grad de confort mai ridicat la un pret mai mic. Astfel, am conceput chestionarul “Caldura si Confort”, care ne va oferi un fundament pentru mai buna intelegere a confortului termic al romanilor. 

mai mult

Romania a fost dintotdeauna o tara cu o diversitate impresionanta, de la forme de relief la resurse, iar fiecare zona a dezvoltat o multitudine de traditii, obiceiuri si superstitii. Unele dintre ele inca se pastreaza. Altele raman intiparite in carti si in amintirile generatiilor mai in varsta. Toate merita amintite insa, in special cele mai frumoase obiceiuri de Craciun.

mai mult

A inceput sezonul sarbatorilor, iar acum ai prilejul perfect de a petrece mai mult timp cu cei dragi. Creeza decoratiuni de Craciun si petrece momente frumoase cu familia! 

mai mult

Organizatia consumatorilor din Spania, OCU, a desemnat modelul Bluehelix Tech 25C ca fiind cea mai buna centrala termica in condensatie, oferindu-i titlul "Compra Maestra" adică “achizitia ideala”.

mai mult

Luna asta poti trai cele mai frumoase momente ale anului. Descopera cum sa creezi #experientepozitive acasa in 6 pasi simpli! Totul incepe cu gesturi calde si confort termic.

mai mult

Ce planuri ai pentru mini-vacanta de 1 decembrie? Pentru ca uneori e greu sa gasesti cele mai potrivite activitati, am pregatit un scurt ghid practic care sa te ajute sa te bucuri din plin de #experientepozitive in aceasta perioada. 

mai mult

Locuiești  într-o zonă de munte sau într-una fără acces la alimentare cu gaz și ai nevoie de un echipament de încălzire eficient, pentru o casă cu mai multe încăperi?

mai mult