NOUTATI

La subiectul „încălzire”, clientul și nevoile sale vor ghida întotdeauna piața și este foarte important să poți răspunde în mod pozitiv acestei cereri. Dedicația pentru dezvoltare, durabilitate, diversitate și accesibilitate a echipamentelor de încălzire este evidentă în portofoliul companiei Ferroli, cu atât mai mult cu cât anul acesta au introdus pe piață o serie de echipamente noi și soluții ingenioase gândite special pentru utilizatorul modern care își dorește #confortdinplin fără compromisuri, produse ușor de gestionat și, pe cât posibil, un raport eficiență/consum cât mai bun. Descoperă-le în articol!

mai mult

Progresul tehnologic al echipamentelor de încălzire este din ce în ce mai evident. Astăzi locuințele noastre se bucură de #confortdinplin datorită produselor inovatoare care demonstrează zi de zi că #sepoartaincalzirea. Dar ce se întâmplă dacă acum câțiva ani am cumpărat un produs de încălzire, nu suntem pregătiți să investim în ceva nou și mult mai modern, dar vrem să ne bucurăm de același nivel de confort și costuri reduse pe care le asigură echipamentele de acum? Nicio grijă, soluții există! Chiar multe.

 

mai mult

Datorită alegerilor bune în materie de echipamente de încălzire, căldura ne e alături în orice moment, dar niciodată nu uităm ce rol important are în casa noastră. De aceea, de foarte mult timp, toate locuințele au decis că #sepoartaincalzirea. Noi doar îți prezentăm una din cele mai diverse și performante colecții de încălzire ale anului. Descoperă toate recomandările noastre în articol!

 

mai mult

Acum două săptămâni vă povesteam despre cel mai nou spot TV Ferroli, o viziune îndrăzneață care prezintă încălzirea dintr-o nouă perspectivă. Ai putea rămâne cu impresia că acest #confortdinplin pe care îl asigură produsele Ferroli este un lux, iar luxul este costisitor. Totuși, atunci când vine vorba de echipamente de încălzire performante, confortul este garantat, iar de cele mai multe ori chiar economisim la încălzire atunci când avem un produs cu randament ridicat. Așa că luxul dat de echipamentele eficiente cu design deosebit de la Ferroli este chiar ușor de atins - te bucuri de #confortdinplin și faci economie în același timp. 

mai mult

Toamna aceasta, Ferroli România dă startul sezonului de încălzire cu un nou spot TV care pune în prim plan viziunea brand-ului de a aduce confort din plin în orice casă. Colecția Ferroli de încălzire toamnă-iarnă este prezentată de patru modele elegante care scot în evidență, prin atitudinea lor încrezătoare, adevăratele vedete ale campaniei, o serie de echipamente premiate în repetate rânduri atât pentru calitățile funcționale remarcabile ale acestora, cât și prin designul deosebit, care aduce un plus de eleganță spațiului de locuit.

mai mult

Combustibilul solid este cea mai utilizată resursă pentru încălzire folosită de noi, oamenii, de-a lungul timpului, iar pentru multe zone din România, dar și din lume este în continuare resursa cea mai ușor accesibilă. Așadar, e ușor de înțeles de ce echipamentele de încălzire care funcționează pe bază de combustibil solid sunt încă folosite de către un număr mare de persoane și de ce firmele care le produc caută să le facă din ce în ce mai performante. Din dorința de a eficientiza cât mai mult aceste cazane, au fost create cele cu ardere pe peleți, printre cele mai performante echipamente disponibile astăzi pe piața HVAC.

mai mult

Echipamentele termice funcționează pentru perioade lungi de timp, asigurând tot necesarul de apă caldă și căldură ca familia ta să aibă parte de #confortdinplin. Timpul de funcționare este, în medie, de aproximativ 1400 de ore în fiecare an, iar asta duce la uzura treptată a pieselor centralei termice, uzură ce poate produce defecțiuni. Astfel, specialiștii recomandă o revizie tehnică anuală, preferabil la începutul toamnei, înainte să se facă frig, pentru pregătirea sistemului de încălzire în sezoanele reci.

mai mult

Stim cu totii cat de greu poate fi sa planuiesti o vacanta, in special cand toate statiunile din Romania de la mare si de la munte sunt arhi-pline in sezonul estival. Daca nu-ti faci planurile bine din avans, risti sa nu mai gasesti loc de cazare in locatia dorita. Te intelegem perfect, iar din acest motiv am adunat in acest articol cateva din cele mai frumoase locuri mai putin cunoscute din Romania, neatinse de aglomeratia cu care suntem deja obisnuiti. Descopera-le pe toate!

mai mult

Energia solara este una dintre cele mai de pret resurse ale planetei noastre si a castigat tot mai mult teren in ultima vreme, fiind nepoluanta, gratuita si nu in ultimul rand inepuizabila. Ea este cu siguranta cea mai eficienta solutie atunci cand vorbim de producerea apei calde menajere sau de aportul la incalzire, asigurand reducerea costurilor in gospodarie prin intermediul panourilor solare. Afla din articolul nostru tot ce trebuie sa stii despre costurile si beneficiile sistemelor solare! 

mai mult

Singura metoda de a reduce cu adevarat excesul de plastic al planetei este de a renunta pe cat posibil la utilizarea lui sau prin refolosirea lui in moduri cat mai creative in gospodarie. Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de Upcycling sau Reciclare Creativa si propune un stil de viata mai constient in privinta pericolului real pe care il creeaza obiectele pe care le aruncam la gunoi. Citeste cele 5 idei faine de reciclare creativa in articolul nostru! 

mai mult