NOUTATI

Confortul pe care îl ai acasă, oricare ar fi aceasta - o garsonieră mică și cochetă, un apartament clasic, o vilă în oraș sau o casă aproape de natură - creează acel context care îți oferă oportunitatea să îți refaci resursele pentru a-ți indeplini cu succes toate planurile.

Ții putea imagina viața fără apă caldă curentă sau căldură? Probabil că nu. Aceștia sunt unii dintre principalii factori din ecuația confortului unei locuințe. Pentru a te putea bucura de cât mai multă flexibilitate în această privință și a-ți gestiona așa cum dorești aceste resurse, un sistem individual de încălzire este cea mai potrivită alegere. 

mai mult

Dacă vrei sa te asiguri ca nu rămâi fără apă caldă când ți-e lumea mai dragă, de exemplu când furnizorul de agent termic execută lucrări în zona în care locuiești sau vrei o soluție mai ieftină pentru a-ți asigura necesarul de a.c.m în gospodărie, atunci ai nevoie de un boiler.

mai mult

Primăvara este sezonul reînnoirii și acest lucru se observă nu doar în privința naturii care începe să prindă culoare, ci și în privința noastră, a oamenilor. Ne simțim mai energici și dornici să facem lucruri pentru noi și locuința noastră. Astfel, odată cu ieșirea din iarnă, ne aliniem și noi la ritmul naturii și începem să ne gândim la proiecte care să ne aducă noutate și #confortdinplin în propria viață. Un astfel de proiect pe care l-am putea demara este reorganizarea spațiului în camera de baie. Fie că este vorba despre remodelarea minimală sau renovarea completă a acesteia, cea mai eficientă intervenție, care nu implică un efort foarte mare și care are efect imediat asupra reorganizării încăperii, este schimbarea caloriferului clasic, care ocupă loc pe podea, cu unul montat pe perete, de tip portprosop.

mai mult

Spațiile rezidențiale mici, în special în zonele urbane aglomerate, pun în dificultate proprietarii atât în ceea ce privește mobilarea locuinței, cât și din punctul de vedere al poziționării echipamentelor termice, nu doar din cauza suprafețelor reduse, ci și din cauza compartimentărilor problematice. Uneori e însă nevoie să facem haz de necaz în căutarea celor mai bune soluții de adaptare la spațiile mici, iar partea bună a lucrurilor e că acum ai o mulțime de soluții termice eficiente la îndemână, așa că ai mai mult timp de haz și mai puțin necaz. 

mai mult

Există o glumă recurentă printre cei racordați la un sistem centralizat de încălzire și a.c.m.:

  • A venit apa caldă?
  • A venit, dar e rece...

E o glumă bazată foarte mult pe fapte reale, din păcate. Un sistem centralizat de încălzire este ceva de dorit în orice societate modernă, dar în contextul unei infrastructuri din ce în mai învechite, care nu primește modernizări suficient de des și care întâmpină defecțiuni când ți-e lumea mai dragă și iarna mai rece, e de fapt un obstacol în fața confortului personal. De aceea din ce în ce mai multe persoane aleg să facă trecerea către un sistem individual de încălzire, iar cei cu acces la gaz pot opta pentru una dintre cele mai eficiente soluții: centrala termică în condensație. 

mai mult

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că una dintre cele mai confortabile resurse existente pentru alimentarea echipamentelor de încălzire este gazul. Problema e că nu toate zonele din România au acces facil la alimentarea cu gaz, iar de aici apare și nevoia unor soluții eficiente de încălzire ce consumă și alte tipuri de combustibil. Acesta este unul din motivele pentru care, în anul 2017, ne-am dedicat o parte semnificativă din timpul nostru dezvoltând produse cu funcționare pe combustibil solid, cu randament cât mai ridicat și autonomie prelungită. Scopul nostru este acela de a îmbunătăți echipamentele în așa fel încât tu să te poți bucura de #confortdinplin, știind că nu trebuie să îți întrerupi constant programul pentru a alimenta cazanul.

mai mult

Am intrat de puțin timp în noul an, dar deja începem să resimțim efectele pozitive ale lui 2018 asupra obiectivelor noastre. Înainte de a vă povesti însă mai multe despre planurile pe care le-am pus la cale pentru acest an și înainte de a divulga surprizele pe care le-am pregătit clienților noștri în materie de încălzire, climatizare, producere a.c.m. dar și în materie de #experientepozitive, ne-am gândit să facem un mic rezumat al realizărilor de anul trecut.

mai mult

Căutarea cadoului perfect e o misiune dificilă cu fiecare aniversare, dar în perioada sărbătorilor devine aproape imposibilă atunci când trebuie să surprinzi fiecare membru al familiei cu ceva care o să-i rămână cu drag de-acum încolo. Hainele și accesoriile călduroase de iarnă, cum ar fi puloverele, hanoracele, mănușile, fularele și șosetele flaușate sunt întotdeauna o idee bună, dar dacă ți-am spune că există un cadou și mai călduros pe care îl poți face întregii familii? Da, există și le va oferi celor dragi un nivel de confort mai ridicat, nu doar cu ocazia acestor sărbători, ci mulți ani de-acum încolo! Descoperă despre ce e vorba în articol!

mai mult

La subiectul „încălzire”, clientul și nevoile sale vor ghida întotdeauna piața și este foarte important să poți răspunde în mod pozitiv acestei cereri. Dedicația pentru dezvoltare, durabilitate, diversitate și accesibilitate a echipamentelor de încălzire este evidentă în portofoliul companiei Ferroli, cu atât mai mult cu cât anul acesta au introdus pe piață o serie de echipamente noi și soluții ingenioase gândite special pentru utilizatorul modern care își dorește #confortdinplin fără compromisuri, produse ușor de gestionat și, pe cât posibil, un raport eficiență/consum cât mai bun. Descoperă-le în articol!

mai mult

Progresul tehnologic al echipamentelor de încălzire este din ce în ce mai evident. Astăzi locuințele noastre se bucură de #confortdinplin datorită produselor inovatoare care demonstrează zi de zi că #sepoartaincalzirea. Dar ce se întâmplă dacă acum câțiva ani am cumpărat un produs de încălzire, nu suntem pregătiți să investim în ceva nou și mult mai modern, dar vrem să ne bucurăm de același nivel de confort și costuri reduse pe care le asigură echipamentele de acum? Nicio grijă, soluții există! Chiar multe.

 

mai mult