NOUTATI

Stim cu totii cat de greu poate fi sa planuiesti o vacanta, in special cand toate statiunile din Romania de la mare si de la munte sunt arhi-pline in sezonul estival. Daca nu-ti faci planurile bine din avans, risti sa nu mai gasesti loc de cazare in locatia dorita. Te intelegem perfect, iar din acest motiv am adunat in acest articol cateva din cele mai frumoase locuri mai putin cunoscute din Romania, neatinse de aglomeratia cu care suntem deja obisnuiti. Descopera-le pe toate!

mai mult

Energia solara este una dintre cele mai de pret resurse ale planetei noastre si a castigat tot mai mult teren in ultima vreme, fiind nepoluanta, gratuita si nu in ultimul rand inepuizabila. Ea este cu siguranta cea mai eficienta solutie atunci cand vorbim de producerea apei calde menajere sau de aportul la incalzire, asigurand reducerea costurilor in gospodarie prin intermediul panourilor solare. Afla din articolul nostru tot ce trebuie sa stii despre costurile si beneficiile sistemelor solare! 

mai mult

Singura metoda de a reduce cu adevarat excesul de plastic al planetei este de a renunta pe cat posibil la utilizarea lui sau prin refolosirea lui in moduri cat mai creative in gospodarie. Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de Upcycling sau Reciclare Creativa si propune un stil de viata mai constient in privinta pericolului real pe care il creeaza obiectele pe care le aruncam la gunoi. Citeste cele 5 idei faine de reciclare creativa in articolul nostru! 

mai mult

Ferroli a cautat intotdeauna sa le ofere clientilor sai exact ce au nevoie, si nu e de mirare ca preferintele romanilor pentru centralele cu functionare pe lemne si peleti au coincis cu dezvoltarea unei serii noi de cazane pe peleti, complet echipate cu pompe de circulatie si vase de expansiune. Totusi, ce e cu adevarat inovator pentru aceste solutii de incalzire este posibilitatea gestionarii lor prin comanda inteligenta via conexiunea la Internet, optiune care ii poate asigura clientului #confortdiplin din primul moment in care paseste in casa. Descopera cazanele in articol! 

mai mult

Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostrii si sa ii rasplatim cu cat mai multe #experientepozitive, luna trecuta am lansat o campanie „cu adrenalina” - „Co-Pilot Ferroli 2017”, in care 2 castigatori norocosi vor avea ocazia sa participe la o sesiune de shakedown in calitate de copilot! Nu te teme, vor fi sapte etape diferite a cate 2 castigatori fiecare, deci sanse exista pentru toti clientii nostri din intreaga tara. Citeste articolul si afla toate detaliile! 

mai mult

In luna decembrie, am pornit intr-o misiune sa descoperim cum se incalzesc romanii si cat de multumiti sunt ei de sistemele si echipamentele pe care le utilizeaza. Am descoperit care sunt cele mai utilizate si apreciate echipamente, ce suprafete incalzesc si care sunt costurile lunare de incalzire in lunile reci. Tu te regasesti in majoritate? Citeste articolul si afla! 

mai mult

Exista o multitudine de solutii de incalzire pentru fiecare tip de locuinta, indiferent daca ai acces la gaz, curent electric sau combustibili solizi. Am adunat in acest articol toate recomandarile noastre pentru cele mai potrivite instalatii pentru casa ta. Afla tot ce voiai sa stii despre ce echipamente de incalzire iti pot oferi #confortdinplin!

mai mult

E foarte ușor să ne uităm rezoluțiile pe care ni le-am propus la începutul anului odată cu trecerea lunilor, așa că din când în când mai trebuie să le reluăm, iar noi ne-am propus să îți amintim cu această ocazie de cât de importantă este Grija pentru Locuință. Citește recomandările noastre despre cum îți poți amenaja și redecora casa fără prea multe costuri, urmărind tendințele de home decor în 2017. 

mai mult

Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti prin casa ta si sa simti ca lipseste ceva? Ca sufrageria nu-i la fel de calduroasa ca atunci cand erai copil si te intorceai de la sanius? Noi am descoperit exact ce lipseste din casa ta si ce-i poate reda acelasi aer de #confortdinplin ca atunci cand erai mic: focul sfaraitor al semineului. Aminteste-ti, de exemplu, de povestile si basmele spuse de bunici la gura sobei sau langa semineu. Noua inca ne rasuna in urechi, impreuna cu trosnitul inconfundabil al lemnelor, si ne asterne invariabil un zambet pe buze. Acestea sunt genul de momente care raman cu noi pe parcursul anilor.

mai mult

Omenirea a fost dintotdeauna intr-o cursa continua cu vremea, dar in ultimele doua secole s-a intamplat ceva interesant in aceasta cursa. Daca la inceput interesul oamenilor era sa se asigure ca supravietuiesc chiar si in cele mai extreme de conditii, in prezent dezvoltarea tehnologica ne-a permis sa ne axam pe altceva si anume confortul nostru si al locuintei noastre. Totusi, pentru a ne face oponentul mai dulce, am ales sa dezvoltam si modul in care privim vremea rece, decorand acest sezon cu traditii, sarbatori si festivaluri colorate.

mai mult