NOUTATI

Există o glumă recurentă printre cei racordați la un sistem centralizat de încălzire și a.c.m.:

  • A venit apa caldă?
  • A venit, dar e rece...

E o glumă bazată foarte mult pe fapte reale, din păcate. Un sistem centralizat de încălzire este ceva de dorit în orice societate modernă, dar în contextul unei infrastructuri din ce în mai învechite, care nu primește modernizări suficient de des și care întâmpină defecțiuni când ți-e lumea mai dragă și iarna mai rece, e de fapt un obstacol în fața confortului personal. De aceea din ce în ce mai multe persoane aleg să facă trecerea către un sistem individual de încălzire, iar cei cu acces la gaz pot opta pentru una dintre cele mai eficiente soluții: centrala termică în condensație. 

mai mult

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că una dintre cele mai confortabile resurse existente pentru alimentarea echipamentelor de încălzire este gazul. Problema e că nu toate zonele din România au acces facil la alimentarea cu gaz, iar de aici apare și nevoia unor soluții eficiente de încălzire ce consumă și alte tipuri de combustibil. Acesta este unul din motivele pentru care, în anul 2017, ne-am dedicat o parte semnificativă din timpul nostru dezvoltând produse cu funcționare pe combustibil solid, cu randament cât mai ridicat și autonomie prelungită. Scopul nostru este acela de a îmbunătăți echipamentele în așa fel încât tu să te poți bucura de #confortdinplin, știind că nu trebuie să îți întrerupi constant programul pentru a alimenta cazanul.

mai mult

Am intrat de puțin timp în noul an, dar deja începem să resimțim efectele pozitive ale lui 2018 asupra obiectivelor noastre. Înainte de a vă povesti însă mai multe despre planurile pe care le-am pus la cale pentru acest an și înainte de a divulga surprizele pe care le-am pregătit clienților noștri în materie de încălzire, climatizare, producere a.c.m. dar și în materie de #experientepozitive, ne-am gândit să facem un mic rezumat al realizărilor de anul trecut.

mai mult

Căutarea cadoului perfect e o misiune dificilă cu fiecare aniversare, dar în perioada sărbătorilor devine aproape imposibilă atunci când trebuie să surprinzi fiecare membru al familiei cu ceva care o să-i rămână cu drag de-acum încolo. Hainele și accesoriile călduroase de iarnă, cum ar fi puloverele, hanoracele, mănușile, fularele și șosetele flaușate sunt întotdeauna o idee bună, dar dacă ți-am spune că există un cadou și mai călduros pe care îl poți face întregii familii? Da, există și le va oferi celor dragi un nivel de confort mai ridicat, nu doar cu ocazia acestor sărbători, ci mulți ani de-acum încolo! Descoperă despre ce e vorba în articol!

mai mult

La subiectul „încălzire”, clientul și nevoile sale vor ghida întotdeauna piața și este foarte important să poți răspunde în mod pozitiv acestei cereri. Dedicația pentru dezvoltare, durabilitate, diversitate și accesibilitate a echipamentelor de încălzire este evidentă în portofoliul companiei Ferroli, cu atât mai mult cu cât anul acesta au introdus pe piață o serie de echipamente noi și soluții ingenioase gândite special pentru utilizatorul modern care își dorește #confortdinplin fără compromisuri, produse ușor de gestionat și, pe cât posibil, un raport eficiență/consum cât mai bun. Descoperă-le în articol!

mai mult

Progresul tehnologic al echipamentelor de încălzire este din ce în ce mai evident. Astăzi locuințele noastre se bucură de #confortdinplin datorită produselor inovatoare care demonstrează zi de zi că #sepoartaincalzirea. Dar ce se întâmplă dacă acum câțiva ani am cumpărat un produs de încălzire, nu suntem pregătiți să investim în ceva nou și mult mai modern, dar vrem să ne bucurăm de același nivel de confort și costuri reduse pe care le asigură echipamentele de acum? Nicio grijă, soluții există! Chiar multe.

 

mai mult

Datorită alegerilor bune în materie de echipamente de încălzire, căldura ne e alături în orice moment, dar niciodată nu uităm ce rol important are în casa noastră. De aceea, de foarte mult timp, toate locuințele au decis că #sepoartaincalzirea. Noi doar îți prezentăm una din cele mai diverse și performante colecții de încălzire ale anului. Descoperă toate recomandările noastre în articol!

 

mai mult

Acum două săptămâni vă povesteam despre cel mai nou spot TV Ferroli, o viziune îndrăzneață care prezintă încălzirea dintr-o nouă perspectivă. Ai putea rămâne cu impresia că acest #confortdinplin pe care îl asigură produsele Ferroli este un lux, iar luxul este costisitor. Totuși, atunci când vine vorba de echipamente de încălzire performante, confortul este garantat, iar de cele mai multe ori chiar economisim la încălzire atunci când avem un produs cu randament ridicat. Așa că luxul dat de echipamentele eficiente cu design deosebit de la Ferroli este chiar ușor de atins - te bucuri de #confortdinplin și faci economie în același timp. 

mai mult

Toamna aceasta, Ferroli România dă startul sezonului de încălzire cu un nou spot TV care pune în prim plan viziunea brand-ului de a aduce confort din plin în orice casă. Colecția Ferroli de încălzire toamnă-iarnă este prezentată de patru modele elegante care scot în evidență, prin atitudinea lor încrezătoare, adevăratele vedete ale campaniei, o serie de echipamente premiate în repetate rânduri atât pentru calitățile funcționale remarcabile ale acestora, cât și prin designul deosebit, care aduce un plus de eleganță spațiului de locuit.

mai mult

Combustibilul solid este cea mai utilizată resursă pentru încălzire folosită de noi, oamenii, de-a lungul timpului, iar pentru multe zone din România, dar și din lume este în continuare resursa cea mai ușor accesibilă. Așadar, e ușor de înțeles de ce echipamentele de încălzire care funcționează pe bază de combustibil solid sunt încă folosite de către un număr mare de persoane și de ce firmele care le produc caută să le facă din ce în ce mai performante. Din dorința de a eficientiza cât mai mult aceste cazane, au fost create cele cu ardere pe peleți, printre cele mai performante echipamente disponibile astăzi pe piața HVAC.

mai mult