Continuam prezentarea pe larg a echipamentelor pentru incalzire  Ferroli cu centrala murala DOMIPROJECT D.

centrala_murala 

DOMIPROJECT D este o gama de centrale murale de 24 si 32 kW pentru incalzire si producere apa calda menajera in regim instantaneu, cu posibilitate de functionare pe gaz natural sau GPL, cu tiraj fortat sau tiraj natural.

                                         componente                                   

 

Noua versiune de software 2013 cu care este prevazuta centrala aduce cateva beneficii majore pentru utilizator, instalator si personalul de service:

 

-         Centrala vine "pre-reglata" din fabrica, gata de utilizare; pornirea se face printr-o simpla apasare pe buton.

-         Minim auto-adaptiv al debitului de gaz: nu mai sunt necesare reglaje pe vana, aceasta se adapteaza automat la conditiile retelei de gaz

-         Deblocare automata (prin comanda electronica) a vanei de gaz: se elimina erorile de pornire

-         Control activ al modularii vanei de gaz in secventa de aprindere

-         Noul Evolved Combustion System (ECS)

                                         ecs

                                        diverse

Puncte forte ale gamei DOMIPROJECT D:

 • DOMIPROJECT D F24 este cea mai compacta centrala murala complet echipata (pompa, vas de expansiune etc) din Romania: numai 23 cm adancime; DOMIPROJECT D F32 numai 33 cm adancime

                                                                                                                         cote

 

 • panou de comanda digital cu meniu inteligent si intuitiv

                                      panou_comanda

 • Punere in functiune gratuita, kit coaxial 60/100 orizontal inclus (la cerere sunt disponibile si alte configuratii), garantie 3 ani pentru toate componentele centralei.
 • Economie, confort si nivel redus de emisii poluante, datorita tehnologiei performante ECS cu software 2013: clasa de eficienta energetica 3 stele (maxim pentru o centrala fara condensare) conform Directivei 92/42
 • Sistem de reglare climatica automata integrata: Prin conectarea unei sonde exterioare de temperatură la centrala se obtine functionare economică si confort superior. Meniul panoului de comandă cuprinde 10 curbe de încălzire după care se poate programa functionarea centralei, permitând adaptarea la orice instalatie, indiferent de conditiile climatice.

                 sonda      grafic                    

 • Posibilitate de montare a unui cronotermostat avansat modulant cu protocol OpenTherm si transmisie de date în timp real, variante cu fir sau wireless, programare zilnica sau saptamanala

                                                romeo

 • Control electronic al arderii, asigurand modularea pana la minim 7,2 kW (a se vedea tabelul de mai jos)  pentru DOMIPROJECT D F24: rezulta un numar mai mic de cicluri pornire/oprire, deci un consum mai mic de combustibil si o uzura mai redusa a componentelor. Majoritatea centralelor concurente au acest minim in jurul valorii de 10 kW.

   tabel

 • Functia SunEasy: permite conectarea la sisteme solare. Microprocesorul monitorizează temperatura apei calde menajere (acm) furnizată de sistemul solar si comandă aprinderea arzătorului numai dacă este necesar. Centrala functionează atât cât trebuie pentru a aduce apa preîncălzită de sistemul solar la temperatura optimă de utilizare, rezultând astfel economii importante de gaz chiar si în perioadele reci ale anului. La nivel anual, in combinatie cu un sistem solar economia de gaz pentru producerea acm este de pana la 70%. Majoritatea centralelor combi (incalzire + acm) de pe piata nu pot gestiona un boiler solar.

                                                     schema

 • Clasa de protectie electrica superioara IP X5D.
 • Posibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate pentru ambele modele cu tiraj fortat DOMIPROJECT D F24 si F32, pana la temperatura minima de -5 C, fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet.
 • Datorita dimensiunilor compacte, arzatorului modulant controlat digital prin ECS (functionare economica) si pretului competitiv, DOMIPROJECT D este alegerea ideala pentru apartamente, case si vile, atat pentru clientul final, cat si pentru dezvoltatorii imobiliari.

 DOMIPROJECT D inseamna tehnologie digitala compacta, componente si materiale de calitate: placa electronica de ultima generatie si vana de gaz Bertelli & Partners, pompa Wilo cu 3 trepte de viteza si circuit de by-pass, schimbator de caldura din cupru, arzator din inox AISI 304 - fara plastic pe circuitul hidraulic! Design italian. Produs italian.