Confortul este foarte important atunci cand vine vorba de spatiul nostru de locuit. Din acest motiv, in fiecare an, organizatia consumatorilor din Spania (OCU) realizeaza un studiu comparativ prin intermediul caruia alege cea mai buna centrala termica destinata incalzirii rezidentiale.

Anul acesta, OCU a desemnat modelul Bluehelix Tech 25C ca fiind cea mai buna centrala termica in condensatie, oferindu-i titlul ”Compra Maestra" adică “achizitia ideala”.

OCU (organizatia consumatorilor) a publicat in revista sa din luna octombrie (nr.418) o analiza comparativa a centralelor termice murale in condensatie (cu puteri cuprinse intre 19 si 25 kW) a opt dintre principalele marci prezente pe piata din Spania, printre care si brandul Ferroli. Analiza a avut in vedere cele mai importante aspecte de luat in seama in cazul achizitiei unei centrale termice: costul anual pentru incalzire, puterea termica, randamentul atat la 100% cat si la 30% din puterea maxima, costul pentru prepararea a.c.m pe timp de vara, functionarea pe timp de iarna, emisii (CO si NOx) si consumul electric.

Bluehelix Tech Compra Maestra

Odata analizate toate aceste variabile, centrala Ferroli Bluehelix Tech 25C a fost recunoscuta ca fiind “Compra Maestra”, pozitionandu-se cel mai bine conform mediei tuturor variabilelor indicate. Gama Bluehelix Tech iese in evidenta prin:

  • Economie - atat din punct de vedere electric, cat si din punct de vedere al consumului de gaz;
  • Randament superior la 30%, procentaj ce reprezinta modul normal de lucru al centralei si, prin urmare, principala punte de economisire;
  • Confort crescut in producerea de apa calda menajera: prin viteza si mentinerea temperaturii constante;
  • Emisii scazute de CO si NOx.

Specificatii Bluehelix Tech 25C

OCU scoate in evidenta comportamentul excelent al centralei termice murale in condensatie BLUEHELIX TECH 25 C in modul incalzire si apa calda menajera, mai ales iarna, cu un consum scazut de energie electrica si gaz si prin mentinerea apei calde menajere la o temperatura constanta.

Multumita acestora, centrala termica Bluehelix Tech 25C este recomandata locuintelor care au un consum constant pe tot parcursul anului, cu garantia economisirii la factura de energie electrica si gaz.

Specificatii Bluehelix Tech

Studiul complet poate fi consultat in paginile revistei spaniole Compra Maestra si online pe site-ul OCU.

Inca o data Ferroli este recunoscut ca un brand puternic si interesat de performantele produselor sale.