Continuam seria articolelor dedicate tehnologiei condensatiei cu informatii despre constructia si avantajele centralelor murale de mare putere ENERGY TOP.

Acestea sunt centrale “numai incalzire” si pot fi conectate la un boiler extern pentru prepararea apei calde menajere.

Componente ENERGY TOP

                condensatie                          condensatie

Panou de comanda ENERGY TOP

               condensatie

                       condensatie

   Circuit hidraulic ENERGY TOP  

         

                              condensatie

Accesorii cascadare ENERGY TOP

condensatie

Puncte forte ale gamei ENERGY TOP:

 -         ENERGY TOP 125 este cea mai puternica centrala murala in condensatie din Romania: 113 kW la 80/60 C, 123 kW la 50/30 C; De asemenea, este foarte compacta 900 x 445 x 430 mm si usoara: 46 kg (ENERGY TOP 80), respectiv 51 kg (ENERGY TOP 125)

-         Punere in functiune gratuita, kit coaxial 80/125 orizontal inclus (la cerere sunt disponibile si alte configuratii), garantie 3 ani pentru toate componentele centralei.

 -         Presiune maxima de lucru 6 bar, fata de 3 sau 4 bar in cazul majoritatii centralelor concurente

 -         Economie, confort si nivel redus de emisii poluante, datorita componentelor si tehnologiei performante: clasa de eficienta energetica 4 stele (maxim) conform Directivei 92/42, clasa 5 (maxim) pentru nivelul de emisii NOx conform EN 297/A5, randament de pana la 109% la sarcini termice reduse.

 -         Panoul de comanda digital performant poate comanda pompa de circulatie de incalzire, pompa de injectie (circuit cazan-butelie, daca exista) si pompa de boiler. De asemenea, permite cascadarea a 2 - 5 centrale FARA regulator electronic extern (deci fara investitie suplimentara), rezultand astfel o baterie compacta cu putere de pana la 615 kW.

 -         Clasa de protectie electrica superioara IP X5D

 -         Posibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate, pana la temperatura minima de -5 C (fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet)

 Saptamana viitoare pe http://www.calore.ro/ : un cazan de pardoseala in condensatie cu constructie revolutionara, introdus in gama la inceputul anului 2013 si care a fost deja instalat in Romania!