In aceasta saptamana va retinem atentia cu o centrala murala digitala premium, de ultima generatie: Ferroli DivaTOP F37  

 divatop

Disponibila in variante de 24, 32 si 37 kW, DIVATOP este o gama de centrale murale pentru incalzire si producere apa calda menajera (a.c.m.) in regim instantaneu, cu posibilitate de functionare pe gaz natural sau GPL, cu tiraj fortat sau tiraj natural.

Panoul de comandă digital intuitiv cu autodiagnoză pe baza protocolului OpenTherm este prevazut cu afișaj LCD multifuncțional retroiluminat de mari dimensiuni.

divatop

Punerea in functiune a centralei este gratuita, kitul coaxial 60/100 orizontal este inclus pentru variantele cu tiraj fortat (la cerere sunt disponibile si alte configuratii), garantie 3 ani pentru toate componentele.

 DIVATOP F37 este cea mai puternică centrală murală convențională (fara condensatie) cu tiraj forțat din Romania - putere termică incalzire și debit a.c.m!

De asemenea, este cea mai performanta centrala din clasa sa; NICIO alta centrala conventionala nu indeplineste cumulativ TOATE caracteristicile de mai jos:

  • modulantPlajă foarte mare de modulare a puterii de încălzire și producere a.c.m, asigurând adaptare la diferite             instalații, economie de gaz și uzura redusă a componentelor: 7,2-24 kW (F24) / 9,9-32 kW (F32) /12,9-37 kW (F37). Majoritatea centralelor concurente de pe piata au minimul de modulare a puterii  in jurul valorii de 10 kW (pentru modele de 24 kW), respectiv 14-15 kW pentru modele de 32 sau 34 kW.
  • 5grdPosibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate, pana la temperatura minima de -5 C , fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet.
  • airSistem AIR CONTROL:  ventilator cu turație variabilă ventilator, monitorizat de un traductor de presiune și comandat de microprocesorul plăcii electronice.                   grafic

Intrucât orice centrală funcționează pe parcursul unui an preponderent la sarcini de 30-50% din puterea maximă, reglarea precisă a debitului de aer în functie de puterea necesară asigură un randament superior centralelor clasice cu  ventilator on/off.

 

  • eficientaCertificare eficiență energetică ***, cazan de joasă temperatură conform 92/42 EEC (maxim în clasa sa – centrale conventionale, fara condensatie)

 

  • acmCertificare *** pentru confort si eficienta energetica in productia a.c.m. conform EN 13203 (maxim in clasa sa); producție rapidă și constantă datorită schimbătorului de căldura cu plăci supradimensionat, acoperit cu izolație termică din poliuretan           schimbator

                                                 

  • Numai materiale si componente de calitate: nu contine plastic pe circuitul hidraulic! Schimbator de caldura primar din cupru, schimbător de căldură secundar cu plăci din inox, arzator din inox AISI 304,  placa electronica de ultima generatie si vana de gaz Honeywell, pompa Grundfos cu 3 trepte de viteza si circuit de by-pass.

                      sectiune

  • sun_easyFunctia SunEasy: permite conectarea la sisteme solare. Microprocesorul monitorizează temperatura apei calde menajere (acm) furnizată de sistemul solar si comandă aprinderea arzătorului numai dacă este necesar. Centrala functionează atât cât trebuie pentru a aduce apa preîncălzită de sistemul solar la temperatura optimă de utilizare, rezultând astfel economii importante de gaz chiar si în perioadele reci ale anului. La nivel anual, in combinatie cu un sistem solar economia de gaz pentru producerea acm este de pana la 70%. Majoritatea centralelor combi (incalzire + acm) de pe piata nu pot gestiona un boiler solar.

            sun_easy

  • protectieClasa de protectie electrica superioara IP X5D (maxim in clasa sa)
  • Sistem de reglare climatica automata integrata: Prin conectarea unei sonde exterioare de temperatură sondala centrala se obtine functionare economică si confort superior. Meniul panoului de comandă cuprinde 10 curbe de încălzire după care se poate programa functionarea centralei, permitând adaptarea la orice instalatie, indiferent de conditiile climatice

                                                copil                      

 

  • Posibilitate de montare a unui cronotermostat avansat modulant cu protocol OpenThermromeo si transmisie de date în timp real, variante cu fir sau wireless, programare zilnica sau saptamanala

       DIVATOP este alegerea a zeci de mii de clienti multumiti din intreaga lume!