Continuam prezentarea gamei DIVATOP cu modelul premium DIVATOP 60. 

                                                                  

Disponibila in variante de 24 si 32 kW, DIVATOP 60 este o gama de centrale murale pentru incalzire si producere apa calda menajera (a.c.m.) cu boiler din inox de 60 litri incorporat, cu posibilitate de functionare pe gaz natural sau GPL, cu tiraj fortat sau tiraj natural.

Panoul de comandă digital intuitiv cu autodiagnoză pe baza protocolului OpenTherm este prevazut cu afișaj LCD multifuncțional retroiluminat de mari dimensiuni.

                            panou_60

Punerea in functiune a centralei este gratuita, kitul coaxial 60/100 orizontal este inclus pentru variantele cu tiraj fortat (la cerere sunt disponibile si alte configuratii), garantie 3 ani pentru toate componentele.

 DIVATOP 60 este cea mai performanta gama de centrale murale conventionale (fara condensatie) cu boiler incorporat din Romania.

3_steleCertificare eficiență energetică ***, cazan de joasă temperatură conform 92/42 EEC (maxim în clasa sa

centrale conventionale, fara condensatie)   

3_stele_apaCertificare *** pentru confort si eficienta energetica in productia a.c.m. conform EN 13203 (maxim in clasa sa); producție rapidă și constantă datorită boilerului de 60 litri cu serpentina marita. DIVATOP 60 este alegerea ideala pentru imobile cu mai multe puncte de consum acm, fiind totodata usor de instalat (echipament monobloc compact).

                                   schimbator       randamente

anti_legionella Functie anti-legionella: Placa electronica performanta mareste automat temperatura acm din boiler la 65 C o data pe saptamana, independent de valoarea setata de utilizator din panoul de comanda. Astfel este evitata producerea si proliferarea bacteriei legionella.

modulantPlajă foarte mare de modulare a puterii de încălzire și producere a.c.m, asigurând adaptare la diferite instalații, economie de gaz și uzura redusă a componentelor: 7,6-24 kW (F24) / 10,6-32 kW (F32)  Majoritatea centralelor concurente de pe piata au minimul de modulare a puterii in jurul valorii de 10 kW (pentru modele de 24 kW), respectiv 14-15 kW pentru modele de 32 sau 34 kW.

instalare_10Posibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate, pana la temperatura minima de -10 C , fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet.

  • Numai materiale si componente de calitate: nu contine plastic pe circuitul hidraulic! Schimbator de caldura din cupru cu suprafata marita de transfer de caldura brevetat de Ferroli, boiler de 60 litri din inox AISI 316, arzator din inox AISI 304,  placa electronica de ultima generatie si vana de gaz Honeywell, doua pompe WILO (incalzire si acm) + circuit de by-pass, vas de expansiune pentru boiler, respectiv pentru incalzire de capacitate mare (8 litri la 24 kW, 10 litri la 32 kW).

                                                  sect_divatop_60

protectieClasa de protectie electrica superioara IP X5D (maxim in clasa sa)

  • Sistem de reglare climatica automata integrata: Prin conectarea unei sonde exterioare de temperaturăsonda la centrala se obtine functionare economică si confort superior. Meniul panoului de comandă cuprinde 10 curbe de încălzire după care se poate programa functionarea centralei, permitând adaptarea la orice instalatie, indiferent de conditiile climatice

                                    grafic

  • Posibilitate de montare a unui cronotermostat avansat modulant cu protocol OpenTherm cronosi transmisie de date în timp real, variante cu fir sau wireless, programare zilnica sau saptamanala.

                           schema

DIVATOP 60 înseamna tehnologie de ultima generatie de la Ferroli, laureat al premiilor de excelenta decernate de IDHEE si H&V News. Design italian. Produs italian.