Toamna aceasta, Ferroli România dă startul sezonului de încălzire cu un nou spot TV care pune în prim plan viziunea brand-ului de a aduce confort din plin în orice casă. Colecția Ferroli de încălzire toamnă-iarnă este prezentată de patru modele elegante care scot în evidență, prin atitudinea lor încrezătoare, adevăratele vedete ale campaniei, o serie de echipamente premiate în repetate rânduri atât pentru calitățile funcționale remarcabile ale acestora, cât și prin designul deosebit, care aduce un plus de eleganță spațiului de locuit.

Design modern, confort garantat si durabilitate sunt cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine colecția încălzire toamnă-iarnă prezentată de Ferroli Romania. Gama de centrale în condensație Bluehelix, una dintre cele mai premiate în industria HVAC în ultimii doi ani, deschide podiumul, urmată îndeaproape de caloriferele Ferroli, boilerul electric digital cu telecomandă TDG și termoșemineul Breta Pellet, însă lista nu se termină aici pentru că întreaga colecție este mult mai vastă și mai diversă, concepută pentru a se adapta cu ușurință oricărui tip de nevoie, indiferent dacă vorbim de încălzire sau de climatizare, atât în domeniul rezidențial, cât și cel industrial. Începand de anul acesta, Ferroli ne face cunoștință cu un nou trend:  #sepoartaincalzirea!

 

 

1. Moda căldurii și a confortului

Lumea modei este extrem de schimbătoare, dar prin comparația cu acest univers imprevizibil, se creează de fapt un contrast deoarece „moda încălzirii” este durabilă. Poți avea încredere în ea nu doar pentru un singur sezon, ci pentru toate sezoanele care urmează deoarece nevoia de confort nu dispare niciodată, iar echipamentele Ferroli au o durată de viață îndelungată.

Dacă ești în căutarea confortului garantat, atunci ține cont de centralele în condensație Ferroli. La începutul anului anunțam faptul că modelul Bluehelix Tech 25C a fost desemnată drept „cea mai bună centrală termică” în Italia și Spania. Aceasta a fost comparată cu alte modele similare din punct de vedere al randamentului, funcționării pe timp de iarnă (încălzire și produse a.c.m.), cât și pe timp de vară, dar și în ceea ce privește consumul electric, timpul de producere a.c.m și emisiile de noxe. Bluehelix Tech a ieșit pe locul 1 în ambele țări, susținând interesul brand-ului Ferroli de a găsi „echilibrul cost-confort”.  

Modelul Bluehelix Pro, proiectat pentru eficiență ridicată datorită schimbătorului bitermic din inox (brevet Ferroli), este și el premiat, primind titlul de „Sistem A+” la „Concursul de Eficiență și Inovație” din cadrul Mostra Convegno Milano 2016. Dacă te tentează să achiziționezi una dintre aceste centrale, ține cont că dacă vei cumpăra oricare model Bluehelix Tech 25/35 C sau Bluehelix Pro 25/32C până la finalul anului, vei beneficia de 5 ani garanție! Descoperă toate detaliile în pagina campaniei Confort și Garanție de 5 stele.

Dacă dorești să optezi pentru un echipament cu funcționare pe combustibil solid la fel de elegant, atunci opțiunea eficientă și performantă pentru locuința ta ar putea fi termoșemineul, iar Ferroli îți oferă posibilitatea de a alege ce se potrivește cel mai bine pentru casa ta. Dintre aceste echipamente amintim de termoșemineul pe peleți Breta Pellet, complet echipat cu pompă, vas de expansiune, termostate, presostate și tot ce îi mai trebuie, dar și de termoșemineul Brescia Pellet. Aceste produse încălzesc prin radiație încăperea în care sunt montate, iar toate celelalte camere cu ajutorul unui circuit de radiatoare la care pot fi conectate. Mai mult, cu ajutorul unui boiler, ele pot contribui la prepararea apei calde menajere, fiind echipamentele de încălzire ideale pentru case.

 

Termosemineu Breta Pellet Ferroli

 

2. Design deosebit

Desigur, când te gândești la modă, te gândești instictiv la felul în care arată ceva, fie el obiect vestimentar sau, în cazul nostru, echipament de încălzire. La acest capitol Ferroli stă mai mult decât bine cu o gamă de produse cu un design deosebit, concepute pentru a îmbrăca elegant orice locuință. Cazanele poartă culori plăcute, ușor de integrat în spațiul de locuit, iar șemineele cu aspect clasic, dar și cele moderne ca stil îi conferă un aer de poveste oricărei încăperi. Totuși, preferăm să dedicăm această secțiune radiatoarelor, de nelipsit din aproape orice casă, pe care le întâlnim în fiecare încăpere.

Dacă locuinței tale îi lipsește un astfel de echipament care să încălzească rapid și eficient casa, atunci încearcă radiatoarele din aluminiu Proteo, proiectate pentru eficiență, dar și pentru design. Dimensiunile lor mici, datorate turnării sub presiune a unui aliaj special care îmbunătățește emisia termică, și liniile drepte, elegante, ușor curbate la nivelul superior, le fac ideale pentru orice locuință modernă.

Următoarea propunere pentru încălzirea casei tale sunt caloriferele verticale din oțel GR V. Comparativ cu modele clasice, dezvoltarea pe înălțime le permite acestor radiatoare să fie montate pe aproape orice perete, neocupând deloc spațiu pe podea.

Dăcă vorbim de baie însă, atunci ai nevoie de radiatoarele tip portprosop Talia, create dintr-un oțel de înaltă rezistență la coroziune, perfecte pentru orice baie. Preferatele noastre sunt cele cromate și curbate, dar al doilea model din noua reclamă Ferroli pare să le prefere pe cele cu finisaj alb. Ție care-ți plac mai mult?

 

Portprosop Talia Ferroli

 

3. Confort de lux în orice casă

Nevoia de căldură, cu toate că ar putea fi considerată o nevoie primară, s-a transformat în nevoia de confort, iar asta pentru că de încălzit sigur ne încălzim cumva, dar întrebarea e dacă putem să o facem mai ușor, mai repede, la costuri mai mici și, preferabil, fără să ne-o dorim în mod conștient? Dacă ar putea fi cald de la sine, fără intervenția noastră în orice fel? Bine, încă nu am ajuns chiar la acel nivel, dar Ferroli ne arată că se poate, că echilibrul cost-confort nu doar că există, dar se menține oricât de mult ar evolua nevoile noastre. Prin echipamentele cu un grad de automatizare din ce în ce mai mare, consumul redus al acestora, durata mare de viață și interesul pentru dezvoltarea produselor de încălzire inteligente, Ferroli ne arată că putem avea un echipament demn de premii și de podium în orice casă. Haute couture devine haute confort, diferența dintre cele două fiind faptul că putem fi cu toții la modă în ceea ce privește ultima datorită produselor Ferroli.

 

Începând cu anul acesta, #sepoartaincalzirea!