TDG  este o gama performanta de boilere electrice digitale pentru producerea apei calde menajere (acm), disponibile la capacitatile 50, 80 si 100 litri.

                                                                     tdg

Rezervorul de stocare este realizat din otel aliat protejat la coroziune de un anod de magneziu, iar suprafata interioara printr-un tratament de vetroportelanare cu pulberi „BLUE SILICON”. Tratamentul special "BLUE FOREVER" aplicat rezistentei electrice asigura o protectie de lunga durata impotriva depunerilor de calcar si o eficienta superioara in functionare.

Boilerele sunt echipate cu un sistem avansat de siguranta, avand dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune. Sistemul digital de comanda permite selectarea puterii de incalzire (1000, 1500, 2500 W), a temperaturii acm, cat si programarea orara/saptamanala/ week-end a disponibilitatii acm in functie de necesarul consumatorilor.

legioFunctie anti-legionella: Automatizarea performanta mareste automat temperatura acm din boiler la 65oC o data pe saptamana, independent de valoarea setata de utilizator din panoul de comanda. Astfel este evitata producerea si proliferarea bacteriei legionella.

Functie anti-inghet: asigura o temperatura minima de 5oC a acm.

Izolatia cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate obtinuta prin injectare sub presiune determina pierderi minime de caldura prin carcasa exterioara si o eficienta termica ridicata.

                      panou_digi

AVANTAJE :

anod_mg  anod cu concentratie mare de magneziu

izolatie   izolatie cu spuma poliuretanica de inalta densitate

blue_silicon  tratament cu pulbere BLUE SILICON

recicl  componente reciclabile

compact  dimensiuni compacte

flansa   grup de incalzire montat pe flansa cu 5 suruburi

robustrobust: carcasa exterioara din otel vopsita in camp electrostatic cu pulberi epoxidice

siguranta  termostat protectie supraincalzire cu dubla siguranta si supapa de siguranta

protectie   protectie electrica clasificare superioara IP24

                                   date_tehnice