POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Ferroli Romania se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ferroli.ro, privind procesarea si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Ferroli Romania poate notifica prin newsletter utilizatorii privind ofertele curente, informatii referitoare la furnizor si poate trimite felicitari.
Utilizatorul va avea posibilitatea să modifice ulterior datele si adresa înregistrată și să filtreze mesajele pe care va dori să le primească în continuare din partea Furnizorului.

Ferroli Romania nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul feroli.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletter-ul Ferroli Romania, se poate dezabona aici, sau utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului primit prin e-mail.
Pentru sugestii si sesizari ne puteti contacta la adresa office.ro@ferroli.com

Ferroli Romania se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

PROGRAMUL DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE - DIRECTIVA GDPR

 

FERROLI Romania SRL este o organizație care gestionează informații despre persoane fizice, FERROLI Romania SRL inclusiv toate companiile din grup și filialele sale, trebuie să respecte legile relevante privind protecția datelor din țările în care operează.

Așa-numitele legi privind „protecția datelor”, sau „confidențialitatea datelor” (așa cum este uneori menționată), guvernează modul în care  organizațiile colectează, utilizează și împărtășesc date cu caracter personal, precum și felul în care acordă persoanelor fizice anumite  drepturi  privind datele lor personale. 

  Politica de prelucrare date personale