Termeni si conditii Reproducerea, distribuirea, afisarea, vanzarea, inchirierea, trasmiterea, crearea de lucrari derivative prin traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea, sumarizarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise din partea Ferroli Romania.
Ferroli Romania permite printarea, copierea, descarcarea sau depozitarea temporara a unor extrase de pe site pentru informarea personala a clientului. Sunt interzise orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe site si folosirea acestui site in beneficiul altei companii cu exceptia primirii unei acord scris din partea Ferroli Romania .
Pentru accesarea si folosirea unei parti a site-ului, Ferroli Romania poate furniza un cont de client si o parola. De fiecare data cand folositi contul sau parola va va fi acordat acces sa folositi site-ul in conformitate cu prevederile acordului si nu avem nici o obligatie in a verifica autorizarea sau sursa oricarui acces sau folosire a site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru accesul si folosirea site-ului folosind parola si contul sau de catre el insusi sau oricine altcineva fie ca are sau nu are autorizarea clientului. Aceasta raspundere a clientului include, fara a se limita, toate comunicarile si obligatiile (incluzand fara limitare pe cele financiare) ca urmare a accesarii sau folosirii site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru protejarea si confidentialitatea parolei si contului de client furnizat. Clientul va notifica imediat Ferroli Romania cu privire la orice folosire neautorizata a parolei sau contului de client si la orice actiune ce pune in pericol securitatea site-ului.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala
Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg continutul site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv Ferroli Romania. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a continutului acestui site apartin exclusive Ferroli Romania. Acestea si continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyright-ului.
In cazul in care un client considera ca site-ul sau un continut expediat prin orice mijloc de catre Ferroli Romania, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze Ferroli Romania conform datelor de contact, astfel incat Ferroli Romania sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Legea aplicabila - jurisdictia
Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta , in legatura sau in conexiune cu site-ul sau acest acord trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.